Ирландия измъкна равенство 0:0 при гостуването си на Дания

...
  Ирландия измъкна равенство 0:0 при гостуването си на Дания
Коментари Харесай

Отборите на Дания и Ирландия ще решават спора си в реванша

  Ирландия измъкна тъждество 0:0 при гостуването си на Дания в първата среща от баражите за класиране на финалите на Световното състезание по футбол в Русия през идващото лято.

Домакините направляваха топката и играта беше се развиваше най-вече в половината на противника, само че островитяните се защитаваха добре, а и вратарят Дарън Рандолф имаше отличен ден.

    Още в 12-ата минута Йенс Ларсон стреля рисково от наказателното поле, Рандолф съумя да отбие, а при добавката на Андреас Корнелиус още веднъж стражът на гостите се намеси решаващо.

  След малко повече от половин час звездата на домакините Кристиан Ериксен насочи удар от отдалеченост, Рандолф парира, само че право към Пионе Систо, който от десетина метра шутира по диагонала, само че топката мина на сантиметри край задачата.

    Едва в края на първата част ирландците пробваха някои офанзиви и в 43-ата минута Сайлъс Кристи проби от дясно в наказателното поле и опита да преодолее Каспер Шмайхел с техничен прехвърлящ удар от дребен ъгъл, само че вратарят на Дания мазета.

  След почивката ситуациите бяха по-малко, а в самия край Рандолф избави Ирландия от загуба, откакто парира подъл удар с глава на Юсуф Поулсен.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР